Duck Diepvriesvoer

DUCK COMPLETE- GLUTEN FREE:

DUCK COMPLETE LAM & RIJST:

Geschikt voor alle honden van alle leeftijden.
Bijzonder aanbevolen voor te magere of nerveuze honden, honden gevoelig voor eiwitten en honden met een intolerantie voor maïs, tarwe of rund.

Verkrijgbaar in verpakkingen van één kilo of in voordelige breeders van 8 x 1 kilo.

DUCK COMPLETE DYNAMIC:

Geschikt voor alle honden.
Bijzonder aanbevolen voor honden met spijsverteringsproblemen of overgewicht, voor gecastreerde of gesteriliseerde honden of voor honden met te weinig spiermassa of vacht- en geurproblemen. Ook ideaal voor allergische honden en sporthonden.

Verkrijgbaar in verpakkingen van één kilo of in voordelige breeders van 8 x 1 kilo. Deze is alleen te verkrijgen op bestelling.

DUCK COMPLETE RUND LEVER KIP:

Geschikt voor alle honden van alle leeftijden.
Bijzonder aanbevolen voor kleine rassen en honden die houden van variatie. Dankzij de afwezigheid van smaakversterkers zorgt de extra lever ervoor dat deze voeding bijzonder wordt gesmaakt door kleine honden.

Verkrijgbaar in verpakkingen van één kilo.

DUCK COMPLETE RUND:

Geschikt voor elke hond.
Bijzonder aangewezen voor honden die van afwisseling houden of honden met een neiging tot overgewicht.
Verkrijgbaar in verpakkingen van één kilo.

DUCK COMPLETE GIET & LAM:

DUCK COMPLETE GEIT & LAM is geschikt
voor alle honden van alle leeftijden, honden met een glutenintolerantie, spijsverteringsproblemen, allergiën, vacht- of geurproblemen. Ook geschikt voor sporthonden. Zeewier heeft een positief effect op de pigmentatie van vacht en huid, zeker bij honden met een donkere vacht bevordert zeewier een diepere kleur en een stralende glans.

Deze is alleen verkrijgbaar op bestelling.


DUCK COMPLETE:

DUCK COMPLETE EXCELLENT:

DUCK COMPLETE ExcellentGeschikt voor alle honden, ongeacht hun leeftijd, ras of grootte. DUCK COMPLETE Excellent wordt bijzonder aanbevolen voor werkende honden en pups.

Verkrijgbaar in verpakkingen van één kilo of in voordelige breeders van 8 x 1 kilo.

Bijzonder geschikt om over te schakelen van droge voeding naar natuurlijke voeding. Alles begint immers met een goede darmflora, en die kan bijzonder snel en vlot worden opgebouwd met behulp van DUCK COMPLETE Excellent.

DUCK COMPLETE PANCREAS:

DUCK COMPLETE PancreasGeschikt voor alle honden. Bijzonder aanbevolen voor honden met gedragsproblemen of spijsverteringsproblemen ten gevolge van een verminderde werking van de pancreas of alvleesklier.

Door de verminderde werking van de pancreas raden we aan om uw hond eerst 100% DUCK COMPLETE Pancreas te geven en vervolgens, in functie van de kwaliteit van de ontlasting, geleidelijk aan DUCK COMPLETE Excellent toe te voegen, en de verhouding geleidelijk aan om te keren om uiteindelijk te komen tot 100% DUCK COMPLETE Excellent.

In de praktijk kunt u vaak na enkele weken overstappen naar DUCK COMPLETE Excellent, afhankelijk van de ernst van het pancreasprobleem van uw hond.

Deze is alleen op bestelling verkrijgbaar.

DUCK COMPLETE PENS:

Grote rassen zijn vaak dol op pens, en in tegenstelling tot vetten (waar honden ook dol op zijn), leidt pens niet tot een dergelijke systematische en snelle gewichtstoename.

Geschikt voor alle honden. Bijzonder aanbevolen voor moeilijke eters en te dikke honden.

Verkrijgbaar in verpakkingen van één kilo.

DUCK COMPLETE THERAPY:

Geschikt voor alle honden. Bijzonder aanbevolen voor honden met spijsverteringsproblemen. 

DUCK COMPLETE Therapie bestaat voornamelijk uit verse kip die geschikt is bevonden voor menselijke consumptie, rijst, maar ook wortelen en maïskiemen, en is licht verteerbaar: geen poten, koppen, meel of andere minderwaardige producten!
Kippenvlees biedt een ideaal evenwicht tussen omega 3- en omega 6-vetzuren met dezelfde biologische waarde.
Bij eiwitten afkomstig van verse kip is de biologische waarde zeer hoog, waardoor de eiwitfractie laag is.

DUCK COMPLETE Therapie kan ook helpen bij nerveuze, angstige, agressieve of slecht lerende honden.

Verse of diepgevroren kippen en ook rijst bevatten veel natuurlijke vitamine B2 en B6 (co-enzymen voor serotonine). Vitamine B2 en B6 zijn wateroplosbare vitamines die slecht tegen drogen en verhitten kunnen. Ze zijn echter zeer belangrijk bij het aanmaken van serotonine, waarvan een tekort mee verantwoordelijk is voor impulsief gedrag, asociaal gedrag, agressiviteit en hyperactiviteit.

Doordat de eiwitbronnen niet verhit worden, blijft het aminozurenevenwicht bovendien optimaal. Resultaat: veel minder problemen met de vacht, de stofwisseling en het gedrag.

Deze is alleen verkrijgbaar op bestelling.

DUCK SINGLE:

DUCK SINGLE PENS:

Basisvoer, 100% vers ingevroren vlees, aan te vullen met DUCK Rijst & Groenten.

DUCK SINGLE RUND:

Basisvoer, 100% vlees, aan te vullen met DUCK Rijst & Groenten.

DUCK SINGLE KIP:

Basisvoer, 100% kip, aan te vullen met DUCK Rijst & Groenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.